Jäsenyys - Membership

Jäsenmaksu - vuodelle 2017

Varsinainen jäsen 26,00 €
Varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva perhejäsen 13,00 € (ei lehteä)

Nykyiset jäsenet saavat vuosittain tilisiirtolomakkeen, jolla jäsenmaksu suoritetaan.

Jäseneksi liittyminen

Voit liittyä jäseneksi kahdella tavalla:

1) Sähköinen liittymislomake
    Sähköistä liittymislomaketta käyttämällä saat tilisiirtolomakkeen automaattisesti sähköpostiisi.
    Maksettuasi jäsenmaksun, lähetä maksukuitti jäsensihteerille sähköpostin liitteenä (esim. pdf-tiedosto
    tai puhelimella otettu kuva kuitista). Näin jäsenyytesi rekisteröityy nopeammin.

2) Lähetä jäsensihteerille liittymislomake ja tosite jäsenmaksun suorittamisesta joko sähköpostitse tai postitse.
    Pankkiyhteys: Tiibetinspanielit ry - FI28 5732 2640 0230 40

Jäsensihteeri
Susanna Peltomaa-Haapaniemi
Näsiäntie 12, 28660 Pori
iltaisin 040 565 7087

KASVATTAJA!

Kun liität uudet pennunostajat yhdistyksen jäseneksi, saat käyttöösi 10 euron bonuksen jokaisesta maksamastasi 26 euron jäsenmaksusta. Bonuksen voit käyttää ostaessasi yhdistyksen myymiä tarvikkeita tai maksaessasi Tiibetinspanieli-lehden ilmoitusmaksuja.

Membership fee for year 2017

Member 26 €
Family member (no magazine subscription included) 13 €

Membership fee invoice will be sent to once year to all members.

New member!

Send the following information to the membership secretary and a copy of the payment for the membership fee.
(Name, Address, Phone Number & E-mail)

Banking Information:
Tiibetinspanielit ry