PRA3-testi - PRA3-test

 

https://www.ahtdnatesting.co.uk/

AHT:n tiedote 3.7.2020

 

Animal Health Trustin edustajat ilmoittivat juuri tänään, etteivät he ole kyenneet saamaan riittävää taloudellista tukea hyväntekeväisyysjärjestön pitkän aikavälin tulevaisuuden turvaamiseksi

(https://www.aht.org.uk/news/statement-from-the-animal-health-trust).

Seurauksena on, että hyväntekeväisyysjärjestön toiminta päättyy virallisesti 31. heinäkuuta 2020.

Siksi valitettavasti ilmoitamme, että myös Animal Health Trustin geenipalvelut lakkaavat toimimasta 31. heinäkuuta 2020. Olemme siksi lopettaneet DNA-testien myynnin välittömästi. Jatkamme ponnisteluja käsitelläksemme niin monta jäljellä olevaa testiä kuin mahdollista siihen saakka. Jos sinulla on tilattuja näytteenottoharjoja, lähetä ne heti takaisin meille, jotta voimme ainakin yrittää käsitellä näytteesi.

Tällä hetkellä emme tiedä, voimmeko suorittaa palautuksia jäljellä olevista tilauksista.

Uutiset tulivat yllätyksenä myös meille tänään, vain hieman ennen tiedon julkistamista, joten ole kärsivällinen yrittäessämme mukautua, löytää vastauksia ja hyödyntää jäljellämme olevaa aikaa palvelemaan arvostettuja asiakkaitamme. Julkaisemme päivityksiä, kun saamme ne.

Kiitämme asiakkaitamme siitä, että olette tukeneet meitä vuosien varrella, ja  kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne viime kuukausina. Olemme pahoillamme siitä, että petimme luottamuksenne.

Toivottaen
Koirien geenipalvelut

 

 

Testilaboratoriot:

 

* Genoscoper/MyDogDNA

Tiibetinspanielit ry:n jäsenille -20 % alennus MyDogDNA-testistä (testipaketti sis. PRA3-testin). Alennus voimassa toistaiseksi.

Jäsenlehden 1/2019 takakannesta löytyy alennukseen vaadittava numerosarja.

Lisätietoa ja tilausohjeet >>

 

* Movet Laboratoriopalvelut

https://www.movet.fi/

 

Testien tulokset ilmoitetaan Taru Heinäselle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Lähetä laboratoriosta saamasi vastaus pdf-tiedostona