Webinaari: Koirien lisääntyminen


Tiibetinspanielit ry järjestää webinaarin lauantaina 15.1.2022  klo 13:00 - 16:00.

Aiheena
Koirien lisääntyminen
Astuminen, tiinehtyminen ja synnytys sekä niihin liittyvät ongelmat


Luennoitsijana ELL Nina Mahlanen

 

Nina Mahlanen on Eläinklinikka Peninkulman omistajaeläinlääkäri. Hän on valmistunut Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta 1993 ja toiminut sen jälkeen monenlaisissa eläinlääkärin tehtävissä. Eläinklinikka Peninkulman perustamiseen saakka hän toimi Mäntsälän Eläinlääkäriasemalla (sittemmin Animagi Mäntsälä ja Evidensia Mäntsälä).

Hän on kiinnostunut erityisesti koirien ja kissojen käytösongelmista, ihotaudeista sekä lisääntymisestä, joihin hän on kouluttautunut ulkomaisilla kursseilla. Häntä kiinnostavat myös koirien perinnölliset sairaudet.

Nina Mahlanen kasvattaa käyttölinjaisia cockerspanieleita ja suomenpystykorvia. Hän toimii luottamustehtävissä muun muassa Suomen Kennelliitossa, Suomen Pystykorvajärjestössä ja Cockerspanielit ry:ssä.


Luennon kesto on 3 h ja ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisuus jättää ennakkokysymyksiä luennon aiheista.  Luennon lopulle varataan aikaa myös keskustelulle!

 

Ilmoittautuminen:

  • Tilaisuus toteutetaan Teamsin välityksellä. Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 9.1.2022 sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
  • Ilmoittautumiseen tulee laittaa osallistujan nimi ja sähköpostiosoite, sekä jäsenyyden tarkistamista varten kotiosoite. Kutsulinkki lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
  • Osallistuminen on Tiibetinspanielit ry:n jäsenille ilmainen. Ei-jäsenten osallistumismaksu on 25 € ja maksutiedot lähetetään heille erillisellä sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen. 

 

Luento järjestetään Teams-verkkosovelluksen kautta ja siitä tehdään tallenne. Huomioithan, että tallenne on nähtävissä vain webinaariin ilmoittautuneille.