Tiibetinspanieli-lehti 2021

 

Jouni Seppänen

Tiibetinspanieli-lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu Jouni Seppänen.

Jouni on aikaisemmin toiminut Tiibetinspanieli-lehden lehtitoimikunnassa, joten lehti on hänelle entuudestaan tuttu. Jounilta löytyy monipuolista osaamista lehden toimittamisesta, päätoimittajana olemisesta sekä kolumnien kirjoittamisesta.

Vuodesta 2016 lähtien Jouni on ollut Suomen Orkideayhdistyksen Orkidealehden lehtitoimikunnassa, sekä toiminut vuosina 2008-2012 Suomen kukkakauppiasliitto ry:n puheenjohtajana ja ammattilehden Puutarha&kaupan FLORISTIn sekä jäsentiedotteiden päätoimittajana ja myös jälkimmäisen taittajana. Jouni on myös toimittanut ja taittanut jäsentiedotetta Suomen Kukkakauppiasliiton Helsingin piirin puheenjohtajana toimiessaan vuosina 2007-2011. Lisäksi Jouni on toiminut Viherpihalehden kolumnistina ja julkaissut kaksi kirjaa kansainväliseen levitykseen.

 

 

Ari Rapo

Viime vuoden tapaan lehden taittajana jatkaa Ari Rapo/Raponet tmi.

Arilla on laaja tausta media-alalta. Hän on työskennellyt 1980-luvulta lähtien valokuvaus- ja media-alan yrittäjänä, mainos- ja multimediatoimistoissa, Yleisradiossa sekä viime vuodet koulutusalalla.

Raponet-yrityksensä Ari perusti vuonna 1999 Taideteollisen korkeakoulun yrityshautomon suojissa.

Taittotöitä hän on tehnyt yritystoiminnan alusta alkaen, ensin perinteisiä paste up -toteutuksia siirtyen silloin omassa mainostoimistossaan ensimmäisten joukossa 1989 digitaaliseen desktop publishing -tuotantoon. Ari on kasvatustieteen maisteri ja kulttuurituottaja AMK, hänellä on ammatillisen opettajan ja opinto-ohjaajan pätevyys. Hän on toiminut opetusalalla mm. ICT-ja pelialan kouluttajana, kehittäjänä ja ohjaustehtävissä.