Aluetoiminnan uutiset -
Regional Activity News

 


Haluaisitko järjestää toimintaa ja tapahtumia omalla paikkakunnallasi, missä ei vielä ole yhdistyksen aluetoimintaa?
Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin kerromme lisää. 

   

 

HYVINKÄÄ


Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Hyvinkään aluetoiminta
Tiedustelut: Eini Vihko, 041 476 6284, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

JYVÄSKYLÄ


Jyväskylän aluetoiminta pitää pienen kesätauon, jatkamme elokuun loppupuolella. Tervetuloa taas silloin mukaan!
Aurinkoista kesää kaikille!

 

 
Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Jyväskylän aluetoiminta
Tiedustelut: Taru Heinänen 040 720 6449, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


 

KUOPIO

 
Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Kuopion aluetoiminta.
Tiedustelut: Katja Eskelinen 040 592 6192, Sanna Wägeli 044 276 7662, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.LÄNSI-UUSIMAA


Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Länsi-Uudenmaan aluetoiminta
Tiedustelut: Marita Snabb 0400 923 384, Mikko Lindroos, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

OULU


Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Oulun aluetoiminta
Tiedustelut: Minna Väisänen, 044 977 3939, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


  

PORI

 
Porin aluetoiminnan tapaamisissa tehdään näyttely- ja sosiaalistamisharjoituksia sekä koirien aktivointia agilityvälineillä talviaikaan sisätiloissa. 

Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Porin aluetoiminta 
Tiedustelut: Tuula Toroska 044 537 2050, Katri Aallonranta 050 550 7262,  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


 

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Pääkaupunkiseudun aluetoiminnan näyttelyharkat + tapaaminen Puolarmetsän puretun sairaalan parkkiksella, Espoossa. Osoite: Puolarinportti.

Harkkapäivät:
1.7.
15.7.
26.8.
23.9.

Tapaamiset ovat aina klo 17 ja harkkojen paikka on valittu pitkänmatkalaisten parkkiongelman helpottamisen vuoksi. Paikalle pääset myös bussilla.

Harkat pidetään heti ensimmäisenä vasemmalla olevalla parkkipaikalla. Alue on suuri ja siitä on helppo lähteä ulkoilemaan harkkojen jälkeen.

Tervetuloa kaikille yhdistyksen jäsenille paikkakunnasta tai osaamisesta riippumatta. Olet myös hyvin lämpimästi tervetullut tutustumaan rotuun ja muihin tipsunmielisiin.

 
Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Pääkaupunkiseudun aluetoiminta
Tiedustelut: Maija Karvinen 044 543 5857, Astrid Sundberg, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


 

SEINÄJOKI


Hei! Tervetuloa uudet ja vanhat tipsukot Seinäjoen aluetoiminnan suosituille kesätreffeille tuttuun paikkaan Törnävälle tiistaisin klo 18. Tavataan uimarannan puoleisella parkkipaikalla ja lähdetään siitä yhdessä lenkkeilemään.


Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Seinäjoen aluetoiminta 
Tiedustelut: Soile Pajula 050 436 1905, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

TAMPERE 

Käsittelytreenit pe 1.7. klo 18:30 Teivon Raviradan P-paikalla (sisääntulon vasemmanpuoleinen P-paikka).

Elokuussa jatketaan käsittelytreeneillä ja yhteisillä lenkeillä (kysynnän mukaan eri puolilla Pirkanmaata).

Virallinen joukkotarkastus (silmät & polvet) järjestetään syksyllä.

Seuraa ilmoitteluamme Tampereen aluetoiminnan FB sivulla ja yhdistyksen nettisivuilla!
Kerro toiveistasi aluetapahtumien suhteen, jotta voimme tarjota sellaista aluetoimintaa josta olet kiinnostunut!


Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Tampereen aluetoiminta 
Tiedustelut: Teija Järvinen 040 734 2770, Tuuli Kalliomäki 040 178 8118, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

TURKU

 
Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Turun aluetoiminta
Tiedustelut: Marjut Tenlén 044 320 1905, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 

VAASA


Facebook: Tiibetinspanielit ry:n Vaasan aluetoiminta 
Tiedustelut: Kirsi Laine 050 334 2445, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.