Kasvattajapalstat lehdessä ja nettisivuilla

 

Vuoden 2019 kasvattajapalstojen (internet-sivut ja lehti) rivi-ilmoituslaskut on lähetetty nykyisille ilmoittajille ilmoituksissa mainittuihin sähköpostiosoitteisiin. Mikäli et ole saanut laskua sähköpostiisi, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Maksaessasi käytä laskussa olevaa viitenumeroa. Jos maksaja ei ole sama kuin kasvattaja, ilmoita asiasta sihteerille, jotta maksu kohdistuu oikein.

Jos tietoihisi on tullut tai tulee muutoksia, ilmoitathan niistä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja/tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Myös uudet ilmoittajat ovat tervetulleita, ohjeet nettisivujen palstailmoituksen laittamiseen löytyvät Kasvattajat-sivulta. Jos haluat ilmoituksen myös lehteen, voit lähettää tiedot maksukuitin kera osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Ilmoitushinnat 2019

Lehti 20 euroa
Nettisivut 22 euroa
Molemmat 42 euroa 

 

Uusi ilmoittaja: Merkitse maksaessasi viestikenttään kennelnimesi sekä lehti, netti tai molemmat.

Tilinumero:  FI28 5732 2640 0230 40

Maksun saaja: Tiibetinspanielit ry